ORKIDESPESIALISTEN
Butikk: Professor Dahls gate 39A (Vestkanttorget), 0353 OSLO
E: orkidespesialisten{på}getmail.no - bytt ut {på} med @ - T: 91 15 10 11

VAREUTVALG
GENERELT

Oversikt:

HOVEDSIDE

FORRETNING
– ÅPNINGSTIDER
– V
AREUTVALG
––
Botaniske arter
––
Primærhybrider
––
Miniatyrer
––
Duftende
– POSTORDRE
– GAVEKORT
– PRISLISTE

GALLERIER

DYRKING

LENKER


  
Brudebukett med hvite Dendrobium.          Miltonia-(Miltoniopsis-)hybrid.

Foruten en rekke interessante botaniske arter, primærhybrider, miniatyrer, duftende orkideer, navngitte hybrider og andre mer eller mindre sjeldne eller uvanlige planter i orkidefamilien, omfatter vareutvalget naturligvis også et mer standardmessig utvalg av praktfulle planter innenfor de fleste orkideslekter som har vært, er eller er i ferd med å bli mer eller mindre utbredt i drivhus- eller stuekultur, herunder velkjente "klassikere" som f.eks. Phalaenopsis, Paphiopedilum, Cattleya, Dendrobium, Vanda, Oncidium, "Cambria", Miltonia, Cymbidium og mange flere. Ta en kikk på GALLERIENE!

Prislisten gir også en oversikt over en rekke navngitte sorter (hybrider) innenfor ulike slekter og hybridkomplekser. Det er imidlertid ikke mulig alltid å ha en fullstendig oppdatert oversikt over sortimentet. Enkelte planter (særlig botaniske arter og bestemte navngitte hybrider) lar seg ikke skaffe i stort antall og kan fort gå ut av sortimentet. På den annen side selges noen planter som avleggere eller deler av større eksemplarer (morplanter). Morplantene er ikke alltid store nok til å kunne deles, men orkideer som vokser i bredden, vokser generelt fort og kan ofte gi opphav til flere avleggere i året. Spesielt interesserte bes ta kontakt via e-post med ønsker om spesielle planter – mye kan bestilles og sendes med post, mye annet kan skaffes på litt sikt, mens atter andre godbiter vil måtte forbli en ønskedrøm, selv for den erfarne samleren... Fremdeles i våre dager omsettes visse orkideer for tusenvis, ja titusenvis av kroner... Enkelte navngitte Paphiopedilum- og Laelia-kultivarer kan i visse miljøer oppnå priser som vi hittil har vært forskånet fra i Norge! I noen tilfeller snakker vi om 50 000 til 100 000 kroner for ett enkelt eksemplar! Vit da at ORKIDESPESIALISTEN selger til dels sjeldne godbiter innenfor slektene Laelia og Paphiopedilum – og mye annet! – til priser som tross alt er overkommelige.

Alt kan ikke skaffes i blomst til alle årstider, men ORKIDESPESIALISTEN tilstreber til enhver tid å ha landets beste utvalg i orkideer!